Barça

El Barça, molest amb el Santos pel traspàs de Gabigol, ha fet un primer requeriment al club brasiler per demanar explicacions

El club brasiler ha venut el jugador a l'Inter de Milà sense respectar el dret a tempteig que tenia el Barça. Els blaugrana han fet un primer requeriment al club brasiler i els serveis jurídics estan estudiant el pla d'acció

Actualitzat

El FC Barcelona està més que molest amb el Santos pel cas de Gabriel Barbosa, "Gabigol", i no descarta denunciar el club brasiler, que no ha respectat el dret de tempteig sobre el jugador. Segons aquesta opció de tempteig, els blaugrana havien de tenir tres dies de marge per igualar qualsevol oferta que es presentés pel futbolista, en aquest cas de l'Inter de Milà.

El mateix club de Milà va penjar el 26 d'agost en el seu compte de Twitter aquestes fotos del jugador que el situen a la ciutat italiana, cinc dies abans del tancament del mercat. El mateix jugador va confirmar el diumenge 28 el fitxatge, després del seu últim partit amb el Santos:

 


El Santos, però, no va fer arribar cap comunicació oficial pel traspàs de Gabigol fins al dilluns 29 d'agost a les 5 de la tarda, sense respectar les 72 hores estipulades. Els blaugrana entenen, per tant, que el Santos no ha actuat de forma correcta i de moment ha enviat un requeriment al club brasiler. El club treballa amb tres possibilitats tenint en compte com es vagin esdevenint els fets: denunciar el Santos a la FIFA, emprendre accions legals a través de la justícia ordinària del Brasil o emprendre accions penals contra el president del Santos, Modesto Roma Júnior.

Els dos clubs ja tenen una història anterior que es remunta al mes de maig de 2015, quan el club brasiler va denunciar el Barça per creure que havia d'haver percebut més diners pel traspàs de Neymar al club blaugrana. Ara, el Barça li pot tornar la pilota amb Gabigol.

El jugador ha firmat amb l'Inter fins al 2021:

 


 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut