Barça

El Barça millora l'oferta per Cesc i espera tancar l'acord de forma immediata

El Barça ha millorat l'oferta per Cesc Fàbregas i s'aproxima molt al que demana l'Arsenal. És per això que el club blaugrana espera tancar l'operació de manera immediata. Cesc Fàbregas té ben a prop fer realitat el somni que arrossega des de fa tres estius: ser definitivament jugador del Barça. El migcampista d'Arenys té més a prop que mai viatjar cap a Barcelona i incorporar-se a la disciplina de Pep Guardiola. I, per tant, jugar al Camp Nou amb la samarreta barcelonista. L'acord, ara sí, sembla que es pot acabar tancant. El motiu del canvi és lògicament econòmic.

Actualitzat
El Barça ha apujat l'oferta a l'Arsenal pel migcampista català. En un principi, els responsables blaugranes havien ofert 29 milions d'euros fixos i la resta, fins als 40 milions que vol l'Arsenal, en conceptes variables en funció del rendiment. Davant la negativa del conjunt londinenc a acceptar aquesta proposta, el Barça ha augmentat el capítol del pagament dels fixos fins a prop de 35 milions d'euros i la resta continua sent en concepte de títols i rendiment del jugador.

La millora de les condicions s'ajustaria al que vol el conjunt anglès i, per tant, des del Barça s'espera poder tancar l'acord ben aviat. A més, el fet que s'acosti el debut de l'equip de Wenger a la prèvia de la Champions, que debuten dimarts contra l'Udinese, pressiona els dirigents londinencs per trobar una sortida a aquest tema.
 
Fins ara, Cesc no ha participat en cap partit del seu club aquesta pretemporada i ningú no entendria que es mantingui a la graderia mentre hi ha en joc el seu futur europeu. Evidentment, si jugués contra l'equip italià ja no ho podria fer amb el Barça aquest temporada a la Champions.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut