Barça

El Barça lluirà una samarreta amb el lema "6ràcies Xavi" per acomiadar la llegenda blaugrana

Xavi Hernández viurà dissabte un dia molt especial: jugarà el seu últim partit de lliga amb el Barça després de disset temporades en el primer equip. Com a homenatge, els blaugrana lluiran una samarreta especial

Actualitzat

El FC Barcelona portarà dissabte, contra el Deportivo de la Corunya, una samarreta especial per commemorar l'últim partit de lliga de Xavi Hernández al Camp Nou. El lema "6ràcies Xavi - 23 de maig 2015" lluirà al pit de tots els jugadors blaugranes. I aquesta tan sols serà una de les mostres d'agraïment que rebrà l'egarenc.

El Camp Nou es vestirà de gala per homenatjar el migcampista de Terrassa. A l'inici del partit es veuran a l'estadi un mosaic i una pancarta gegant dedicats al 23è títol de lliga i a l'adéu de Xavi. Un cop hagi acabat el partit, l'egarenc recollirà el trofeu que acredita al FC Barcelona com a campió de la Lliga BBVA de la temporada 2014/15. A partir d'aquí començarà la festa de comiat de Xavi, en què es projectarà un vídeo per les pantalles del camp.

El programa "Hat-trick Barça" farà un ampli seguiment tant del lliurament del trofeu de campió de lliga com del merescut homenatge a Xavi Hernández. El podreu seguir a Esport3 a partir de les 20.20.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut