Barça

El Barça lliga la renovació de Sergio Busquets fins al 2016

El Barça té garantida la continuïtat d'una peça clau del centre del camp. Després de molts dies de negociació, Sergio Busquets ha decidit ampliar el seu contracte fins al 2016. Estarà a punt de fer 29 anys, quan s'acabi el nou contracte. Està previst que el document se signi la propera setmana, ja que Sandro Rosell serà fora de Barcelona dijous i divendres, dissabte hi ha partit de Lliga, contra el Racing, i aquest dimecres, Busquets ha viatjat a Sevilla per disputar el partit de Copa contra el Betis.

Actualitzat
Per cert, que el centrecampista ha estat un dels objectius dels caçadors d'autògrafs. El representant del jugador va tancar dimarts l'acord amb el club. Sergio Busquets, que tenia moltes ofertes, i molt sucoses, passarà a convertir-se en un dels futbolistes més ben pagats de la plantilla.

El nucli del Barça, lligat

Amb la renovació de Busquets, el Barça s'assegura unes quantes temporades el nucli de l'equip actual. A Carles Puyol se li acaba el contracte el 2013. Víctor Valdés i David Villa encara el tenen en vigor aquesta temporada i tres més. Iniesta, Piqué i Pedro, fins al 2015. I Busquets s'afegeix a Xavi i Messi, que tenen contracte per cinc temporades més.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut