Petteri Koponen, en el partit davant el Maccabi de la passada jornada de l'Eurolliga (EFE)
Bàsquet

El Barça Lassa vol mantenir la dinàmica positiva contra el Zalgiris Kaunas

L'equip blaugrana vol sumar aquest vespre davant l'equip lituà (21.00, Esport3) el cinquè triomf consecutiu tot i les baixes. El debut de Jonathan Holmes, al·licient al Palau

Actualitzat

El Barça Lassa rep aquest vespre (21.00, Esport3) el Zalgiris de Kaunas en el partit corresponent a la sisena jornada de l'Eurolliga. El partit suposarà la oportunitat de rebre un símbol del Palau Blaugrana com és Sarunas Jasikevicius, actualment entrenador de l'equip lituà, però també de sumar un triomf que permeti els blaugranes col·locar-se en els primers llocs de la classificació.

Els blaugranes semblen haver trobat certa continuïtat en el joc i en els resultats. Els de Georgios Bartzokas encadenen quatre triomfs seguits entre Lliga i Eurolliga, i s'han vist reforçats per les dues últimes victòries de prestigi: a la pista del Maccabi i a casa contra el Reial Madrid.

El llast de les nombroses baixes, però, encara pot pesar en el Barça: Justin Doellman i Joan Carles Navarro encara no estan disponibles per a aquest partit, mentre Shane Lawal, Víctor Claver i Pau Ribas en tenen per força temps. En contrapartida, el Barça farà debutar Jonathan Holmes, segons va confirmar Bartzokas en la roda de premsa prèvia.  

El Zalgiris no està aconseguint bons resultats a l'Eurolliga, on només ha guanyat un partit en cinc jornades, i apareix com el rival idoni perquè el Barça pugui fer un salt a la classificació, on actualment és sisè de setze equips

Anar al contingut