Bàsquet

El Barça Lassa visita la pista del València Basket amb la necessitat de tornar a guanyar

L'equip blaugrana buscarà aquest vespre (20.30, Esport3) a la pista del València Basket el seu setè triomf a l'Eurolliga

Actualitzat

El Barça Lassa visita aquest vespre la pista del València Basket (20.30, Esport3) per començar una setmana intensa de tres partits que pot marcar les expectatives dels blaugranes, almenys pel que fa a l'Eurolliga. Amb la derrota a la pista del Panathinaikos, les opcions del Barça de recuperar el temps perdut van rebre un revés la setmana passada, però un triomf a la Font de Sant Lluís aquest vespre i un altre dijous a casa davant el Brose Bamberg mantindrien els blaugranes encara amb opcions.

El Barça viatja a València amb la baixa de Kevin Séraphin i amb el dubte d'Adrien Moerman. Però aquest fet no pot ser excusa davant un rival que té fins a cinc jugadors descartats per al partit d'aquest vespre, entre ells el català Guillem Vives. El partit suposarà el retorn de Pierre Oriola a València des que l'estiu passat va deixar l'equip taronja, després d'haver guanyat la Lliga Endesa, per enrolar-se en el nou projecte del Barça.

ARXIVAT A:
Eurolliga
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut