Rakim Sanders, jugador del Barça Lassa (EFE)
Bàsquet

El Barça Lassa visita la pista del Reial Madrid en un clàssic amb urgències

L'equip blaugrana vol repetir a Europa el triomf que ja va aconseguir a Madrid a la Lliga aprofitant les baixes de l'equip blanc

El Barça de bàsquet té aquest vespre (20.45, Esport3) un nou examen a l'Eurolliga. Serà a la pista del Reial Madrid, on els de Sito Alonso buscaran el triomf per recuperar posicions i acostar-se una mica més als quarts de final. La lligueta de grups és llarga -30 partits-, però el balanç per als blaugranes, de moment, no és el que s'esperava al començament de la temporada: 4 victòries i 7 derrotes que els mantenen fora de les vuit primeres places, que donen l'accés a la següent ronda.

Pel que fa al Madrid, també té urgències. Les seves estadístiques no són gaire millors, tot i que ocupa ara mateix la vuitena i última plaça que dona dret a disputar els quarts de final, amb tan sols una victòria més que els blaugranes.

Una altra motivació per a l'equip de Pablo Laso serà venjar-se de la derrota a domicili que el Barça els va infligir a la Lliga ACB, ara fa dos mesos. L'equip madrileny té el jugador més determinant de l'Eurolliga, l'eslovè Luka Doncic, que de mitjana fa gairebé 21 punts per partit però que ha passat per un procés gripal. Les lesions afecten molt el Madrid, que acumula un equip sencer de moltes garanties a la infermeria i per aquest motiu ha vist com els resultats se'n ressentien: els blancs han perdut sis dels últims set partits a Europa.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut