Eurolliga

El Barça Lassa visita la pista del Maccabi sense recuperar efectius

L'equip blaugrana provarà d'aconseguir un balanç positiu a l'Eurolliga abans de rebre el Reial Madrid en el clàssic de la Lliga Endesa

Actualitzat

El Barça Lassa deixa enrere una minimarató de 5 partits en 10 dies però continua amb un calendari que no li dóna treva, fet que acusa especialment pel fet de tenir un bon número de jugadors lesionats. L'equip blaugrana viatja aquest dimarts a Tel Aviv, on dimecres (18.45, Esport3) s'enfrontarà amb el Maccabi en partit corresponent a la cinquena jornada de l'Eurolliga.

L'equip blaugrana, que compta amb 2 victòries i 2 derrotes fins ara, intentarà aconseguir un balanç positiu a la pista d'un Maccabi que no ha començat massa bé la temporada, fins al punt que van canviar d'entrenador. Amb Rami Hadar a la banqueta, els israelians han reaccionat i han guanyat els dos últims partits a l'Eurolliga.

El duel suposarà un retrobament especial per a Tyrese Rice, que va ser l'heroi de l'última Eurolliga guanyada per l'equip macabeu (2014). El base nord-americà, principal referent ofensiu del conjunt blaugrana, espera no trobar-se sol estirant a l'equip.

La tornada de Petteri Koponen, que encara no està en la seva millor condició física però que almenys ja pot aportar minuts de relleu de qualitat, és la nota positiva. En contrapartida, són baixa de llarga durada Shane Lawal i Pau Ribas, mentre Joan Carles Navarro i Justin Doellman podrien tornar aviat, potser fins i tot en el clàssic del diumenge contra el Reial Madrid.

"No esperava tenir tants problemes amb el Barça, amb tants lesionats a principis de temporada", ha admès Georgios Bartzokas. "Però has de mantenir-te sempre positiu. Aquest any serà com una marató i hem de jugar partits decisius ja des del mes d'octubre, però és el que hi ha", ha afegit el tècnic grec.     

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut