Bàsquet

El Barça Lassa visita la pista de l'Estrella Roja en la tercera jornada de l'Eurolliga

L'imponent Kommbank Arena, amb les 20.000 localitats exhaurides, serà una nova prova de nivell per a l'equip de Bartzokas (19.00, Esport3)

Actualitzat

El Barça Lassa visita aquesta tarda (19.00, Esport3) la pista de l'Estrella Roja en partit corresponent a la tercera jornada de l'Eurolliga. Després de perdre a casa contra el Fenerbahçe, l'equip blaugrana vol recuperar un balanç positiu en un desplaçament considerat difícil.

El Kommbank Arena de Belgrad, amb capacitat per a 20.000 espectadors, i que ja ha anunciat un ple per a aquesta tarda, és un escenari que imposa. El Barça, a més, haurà de fer front a les baixes de Navarro, Doellman, Koponen i Lawal. En contrapartida, Pau Ribas ja ha agafat ritme de partits després de reaparèixer contra el Fenerbahçe i incrementar la seva participació contra el Betis.

Estrena de Pascual amb el Panathinaikos

El nou format de l'Eurolliga no dóna treva i el Barça rebrà divendres mateix, en la quarta jornada, el Brose Baskets. Precisament, el conjunt alemany serà aquest dimarts el primer rival del Panathinaikos de Xavi Pascual.   

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut