Pau Bargalló i Marc Gual celebren el primer gol del partit (@FCBhoquei)
Hoquei patins

El Barça Lassa, vigent campió d'Europa, apallissa el Follonica al Palau Blaugrana (9-2)

Els blaugranes han fet un partit per emmarcar en l'estrena de la defensa del màxim títol continental. Pau Bargalló (2), Joao Rodrigues (2), Matías Pascual (2), Pablo Álvarez (2) i Ignacio Alabart han estat els golejadors

David PunzanoActualitzat

El Barça Lassa comença amb victòria (9-2) la Lliga Europea contra el Follonica. El vigent campió ha iniciat el partit amb empenta i Pau Bargalló ha marcat el primer gol en el minut quatre. El de Sant Sadurní d'Anoia també ha fet la segona diana amb un xut potent des de fora de l'àrea. Malgrat el clar domini dels jugadors dirigits per Edu Castro, els italians han retallat la distància en el minut 10 mitjançant Mario Rodríguez.

El Barça s'ha refet ràpidament del cop encaixat i Matías Pascual ha anotat el millor gol del partit després d'una gran jugada individual. Joao Rodrigues, que debutava en competició europea com a blaugrana, ha sentenciat el partit amb un doblet. Federico Pagnini ha fet el segon pel Follonica amb una rematada a la mitja volta. A només dos segons del descans, Matías Pascual ha anotat el 6-2, marcador amb el qual s'ha arribat al descans.

Ja en la segona part, Pablo Álvarez, per partida doble, i Ignacio Alabart han establert el resultat definitiu. Uns moments abans de començar el matx, el Pavelló Blaugrana ha homenatjat els primers campions del 1973.