Futbol sala

El Barça Lassa tomba el Movistar Inter en una gran primera part i se situa a un triomf del títol de Lliga (6-1)

El conjunt d'Andreu Plaza ha golejat el vigent campió en un inici fulgurant i serà campió si dissabte també guanya el quart partit al Palau Blaugrana. Sergio Lozano, Aicardo, Adolfo, Joao i un doblet de Ferrao han fet els gols del triomf barcelonista

Ambientàs al Palau amb més de 6.000 espectadors, la millor entrada de la temporada, per viure en directe el tercer partit de la final de la lliga de futbol sala. Una eufòria premonitòria que s'ha traslladat a la pista amb un Barça Lassa que ha començat com un cicló davant d'un Inter Movistar sense resposta. Al final, el Barça ha acabat golejant per 6 a 1 i s'ha situat a només un triomf del títol.

En un inici fulgurant, els blaugranes han encarrilat el triomf amb tres gols en els tres primers minuts de joc. Sergio Lozano ha fet l'1 a 0 amb un xut impressionant que li ha valgut haver de sortir de la pista queixant-se del genoll esquerre. El madrileny, amb molèsties musculars, ja no ha tornat a jugar més.

Tot i aquest contratemps, un minut més tard ha estat Ferrao, qui amb un xut creuat i potent ha sorprès el porter de l'Inter, Jesús Herrero. La graderia ho celebrava de valent, i segons després ha estat Aicardo qui ha tornat a perforar porteria pel mateix lloc que Ferrao. Una bogeria amb tres gols en tres minuts.

Els nervis, amb aquest marcador, no s'han fet esperar. Una dura entrada de Rafael a Ferrao ha obligat els companys a separar-los. Fins aquest moment l'Inter havia enviat dues pilotes al pal amb xuts de Pola i Ricardinho i Paco Sedano també ha estat un mur impossible de superar.

El 4 a 0 ha arribat en el minut 14. La picaresca blaugrana ha deixat Adolfo Fernandez en una situació immillorable de marcar tranquil·lament quan els visitants han arriscat amb el porter jugador. I en el 15, Joao Baptista ha continuat sumant per fer la maneta dels blaugranes.

Ricky Rubio ha saludat Sergio Lozano abans de començar la segona part, en què Lolo ha marcat l'únic gol de l'Inter Movistar, el gol de l'honor,  que, a més, ha tingut una resposta ràpida en el sisè gol del Barça: una jugada sensacional de Ferrao. L'equip d'Andreu Plaza té l'oportunitat, dissabte, de sentenciar la lliga al Palau i trencar una llarga sequera de tres anys sense títols.