Dika Mem i Víctor Tomás celebren un dels gols que el Barça Lassa ha marcat al Logronyo (@FCBhandbol)
Handbol

El Barça Lassa tomba el Logronyo al Palau Blaugrana (45-31)

Els blaugranes sumen la novena victòria en les nou jornades de la màxima categoria estatal

El Barça Lassa continua comptant els partits de la Lliga Asobal per victòries. El darrer equip de la màxima categoria estatal que ha caigut a mans de la piconadora blaugrana ha estat el Logronyo en el duel avançat corresponent a la novena jornada de l'Asobal que han disputat aquest dimecres al vespre (45-31).

Els riojans han aprofitat la fredor de l'inici de l'enfrontament per agafar un tímid avantatge i posar-se 0 a 2 però de seguida els de Xavi Pascual han posat la directa i en pocs minuts ja duplicaven el marcador, 8 a 4. El Logronyo, però, no s'ha deixat intimidar i, sense fer gaire soroll, ha tornat a entrar en el partit i no ha permès que els de Xavi Pascual marxessin en el marcador. El partit ha arribat al descans amb un 20 a 16 en el marcador però hi ha hagut diversos moments que els de Miguel Ángel Velasco han estat a només un gol dels blaugranes.

A la represa el desgast físic d'haver jugat tot el primer període amb la màxima intensitat ha passat factura al Logronyo, fet que ha aplanat el camí al Barça Lassa per, ara sí, obrir forat i esvair qualsevol opció dels visitants a donar la sorpresa. Menys de cinc minuts abans del final, el Barça Lassa guanyava amb un marge de catorze gols, 43 a 29, en el que ha estat el màxim avantatge del matx.

Gilberto Duarte, Víctor Tomás i Jure Dolenec, amb sis gols cadascun, han estat els blaugranes més perillosos de cara a porteria. Del costat del Logronyo, Junior Scott ha estat, amb diferència, el referent indiscutible en atac anotant onze gols i acaparant el protagonisme en totes les propostes dels riojans.