Vítor Faverani
Vítor Faverani
Bàsquet

El Barça Lassa tanca el traspàs del pivot Vítor Faverani, procedent de l'UCAM Múrcia

Davant del baix rendiment i els problemes disciplinaris de Joey Dorsey, i la lesió de llarga duració de Shane Lawal, el FC Barcelona Lassa reforça el seu joc interior amb Vítor Faverani

Actualitzat

Minuts després de la derrota del FC Barcelona Lassa a la pista de l'Iberostar Tenerife (71-60) a l'última jornada de la primera volta de la Lliga Endesa, el club blaugrana ha fet oficial la incorporació del pivot hispanobrasiler Vitor Faverani a la seva disciplina. El pivot de 28 anys i 2,13 d'alçada ha signat pel que resta de temporada, i el Barça té l'opció d'allargar aquesta vincle una temporada més.

Faverani va arribar dissabte a Barcelona sense que el seu club d'origen, l'UCAM Múrcia, en tingués constància. Oficialment no va viatjar a Màlaga per jugar a Unicaja perquè tenia un pinçament a l'esquena. Davant els fets consumats, l'equip murcià ha acceptat la situació aquest diumenge al matí.

Finalment a la tarda, tots dos clubs s'han posat d'acord per tancar el traspàs d'un jugador que coneix la competició espanyola, compta com a jugador espanyol ja que es va formar a l'Unicaja, i pot competir de forma immediata a l'Eurolliga ja que l'UCAM participa a l'Eurocup, la segona competició europea.

El punt a resoldre ara per la secció de bàsquet del FC Barcelona és la sortida de Joey Dorsey, jugador a qui se li ha obert un expedient disciplinari després que critiqués els serveis mèdics del club.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut