Handbol

El Barça Lassa supera el Silkeborg amb un resultat de rècord (34-19) i comparteix liderat de grup amb el PSG

Els de Xavi Pascual han guanyat per quinze punts i comparteixen el liderat del grup A amb el PSG. Tots dos equips es jugaran la primera plaça, la pròxima jornada, al Palau, a les 20.30

El FC Barcelona ha superat el Silkeborg danès fàcilment, i s'ha emportat el partit amb un resultat final d'escàndol (34-19). Amb aquesta victòria, el conjunt de Xavi Pascual comparteix el liderat de grup amb el PSG i tots dos equips es jugaran la primera plaça del grup A la pròxima jornada al Palau.

Els blaugrana han començat els primers minuts amb un marcador desfavorable, 1-3. Els de Xavi Pascual, però, han capgirat la situació al cap de pocs minuts (6-4). Des d'aleshores, els catalans han portat les regnes del partit i s'han estabilitzat amb una renda de sis gols després del fort inici de l'equip danès. En el descans, 18-10, amb una gran meitat del Barça, molt seriós en defensa i desactivant els llançadors del Silkeborg.

El conjunt danès ha començat el segon temps desaparegut i els de Xavi Pascual ho han aprofitat per anar anotant (25-10) i fer més gran la diferència en el marcador, la màxima del partit fins al moment. El conjunt danès ha trigat ni més ni menys que 11 minuts a fer el primer gol de la segona part, gràcies a Esperssen (25-11). Els danesos, però, no han despertat i la defensa ha fet figa. El Barça ha continuat sumant fins a arribar al 31-14, minut 21 de la segona part. Al final, un 34-19 a favor del conjunt blaugrana que es converteix en la victòria més contundent de la temporada dels de Xavi Pascual.

Lazarov (7) ha estat el màxim golejador dels blaugrana, seguit d'Andersson (5), pels 4 d'Espersen. El porter blaugrana, Gonzalo Pérez de Vargas, ha fet una gran actuació, essent jugador clau parant un penal i convertint-se en un mur per l'atac danès.