Els jugadors del Barça Lassa celebren un dels gols que ha donat la victòria al Barça Lassa davant del Santiago Futsal (@FCBfutbolsala)
Futbol sala

El Barça Lassa supera el Santiago Futsal i es manté fort en el pols pel liderat de la LNFS (3-1)

Sergio Lozano ha tornat a defensar la samarreta blaugrana després d'estar dos mesos de baixa per lesió

Actualitzat

El Barça Lassa ha superat el Santiago Futsal en el partit de la jornada 13 de la LNFS (3-1). Ferrao ha obert el marcador amb un golàs: aixeca la pilota amb el peu, supera el porter gallec i remata de cap a la xarxa.

A la segona part, el brasiler ha tornat a fer diana amb una rematada letal des de la frontal de l'àrea. Els blaugranes ho tenien tot de cara fins que Alex Diz ha escurçat distàncies aprofitant un servei ràpid del porter en una jugada al contracop (2-1). Els homes d'Andreu Plaza s'han llençat a buscar el tercer gol de la tranquil·litat i ho ha aconseguit Joselito amb un espectacular xut des de lluny que ha passat entre les cames del porter gallec (3-1).

Una de les imatges del partit ha estat l'ovació que s'ha emportat del Palau Blaugrana Sergio Lozano el dia de la seva reaparició després d'estar dos mesos lesionat.

Amb aquesta victòria, el Barça Lassa es manté en el liderat. Si el Movistar Inter ensopega contra el Jaén el dissabte a la tarda, els blaugranes quedarien en la primera posició en solitari.

Anar al contingut