Futbol sala

El Barça Lassa supera El Pozo i s'avança en la semifinal pel títol

Els d'Andreu Plaza han guanyat per 3 a 2 en un partit d'alta tensió

Àlex OlivaActualitzat

El Barça Lassa s'ha avançat per 1 a 0 en el "play-off" de semifinal de la Lliga de futbol sala que l'enfronta al Pozo de Múrcia. Els blaugranes s'han imposat al Palau en un partit ple de tensió, i després de defensar al segon temps el marcador de 3 a 2 amb què s'havia arribat al descans.

El Barça s'ha avançat en el marcador als 5 minuts de joc: el porter Fabio ha rebutjat un xut duríssim de Dyego, però Esquerdinha ha aprofitat el rebot per marcar des de fora de l'àrea. I, abans dels deu minuts, Ferrao ha marcat el 2 a 0 en rematar de cap un córner servit per Léo Santana. Però el Pozo ha reaccionat i ha anivellat el marcador amb els gols de Fernando Drasler i Marinovic.

Una falta molt rigorosa de Marinovic sobre Sergio Lozano ha encès el tècnic del Pozo, Duda. La falta significava un doble penal a favor del Barça, que Ferrao ha aprofitat per marcar el 3 a 2 amb què ha acabat la primera part.

La bogeria del primer temps ha donat pas a una segona part amb molt més de control. Fins a tres minuts per al final, el Pozo no ha tret el porter jugador. El Barça s'ha defensat bé, i fins i tot podria haver sentenciat amb un xut de Ferrao que ha anat a la creueta. L'última ocasió, però, ha estat per a Pito: el jugador del Pozo ha enviat una pilota al pal a pocs segons del final.

La victòria avança el Barça en el "play-off" de semifinal. Si els d'Andreu Plaza tornen a guanyar dimarts a la pista d'El Pozo, ja seran a la final. Si no, la sèrie es decidiria en un tercer partit dissabte vinent al Palau.