El Barça Lassa s'ha classificat per a la Final Four (@FCBfutbolsala)
Futbol sala

El Barça Lassa supera el Pescara (3-1) i es classifica per a la Final Four de la UEFA Futbsal Cup

Els blaugrana sumen amb aquesta victòria un ple de victòries a la Ronda Elit. Dyego (2) i Rafa López han fet els gols del conjunt d'Andreu Plaza.

El Barça Lassa de futbol sala s'ha classificat per a la Final Four de la UEFA Futsal Cup després de guanyar per 3-1 el Pescara. Amb aquesta victòria, el conjunt blaugrana ha fet un ple de victòries a la Ronda Elit i es classifica per a la següent ronda per la porta gran.

Els d'Andreu Plaza, però, ja en tenien prou amb un empat per a classificar-se, però han guanyat el partit per 3-1. Els gols han arribat a la segona part, amb dos gols quasi consecutius de Dyego i Rafa López. A l'últim minut, també Dyego ha fet el tercer i el Pescara ha fet al final el gol de l'honor.