El porter Gonzalo de Vargas ha estat un dels millors blaugrana del partit
Handbol

El Barça Lassa supera el Flensburg alemany i s'aferra a la primera plaça del Grup A de la Champions (26-23)

Els de Xavi Pascual han guanyat el líder de la Bundesliga i continuen aferrats a la primera plaça de la fase de grups. Els blaugranes encara tenen dues cites per intentar classificar-se directament per als quarts, primer contra el Kiel i després contra el Wisla

Duel d'alt voltatge entre el FC Barcelona Lassa i el Flensburg amb el lideratge del Grup A com a objectiu principal per als blaugranes. El Barça s'ha imposat al conjunt alemany i líder de la Bundesliga per un clar 26-23, i ha aconseguit superar la primera de les tres i últimes jornades decisives.

Els blaugranes han dominat en tot moment el marcador en la primera part amb 14 gols molt repartits en la plantilla blaugrana i una actuació estel·lar de Gonzalo de Vargas, aclamat pel públic del Palau. Al descans, el Barça dominava el marcador per un ajustat (14-12).

El Barça ha inaugurat la segona part anotant i guanyant una renda de tres gols en el marcador (15-12) gràcies al gol d'Ariño. 9 minuts després de l'inici del segon temps, el Flensburg no ha aconseguit anotar, mentre que el Barça ha aprofitat per anar fent més gran la diferència en el marcador (18-12). El primer gol del conjunt alemany no ha arribat fins al minut 10 de la segona (18-13). La bona defensa dels blaugranes ha neutralitzat el seu rival, ha dificultat la circulació de la pilota i ha evitat el gol.

Els alemanys, però, no s'han rendit i han començat a remuntar, i s'han posat només 2 gols per sota del Barça (18-16) i amb 15 minuts per intentar capgirar el marcador. Els de Xavi Pascual, però, han continuat fent la seva frenant l'embranzida dels Flensburg i s'han embutxacat una victòria final molt important.

Després d'aquesta victòria, els blaugranes encara tenen dues cites pendents per intentar classificar-se primers de grup, contra el Kiel diumenge que ve i contra el Wisla.