Leo Santana ha marcat els dos gols de la segona part (@FCBfutbolsala)

El Barça Lassa supera amb efectivitat el Ribera Navarra (6-1) i pressiona l'Inter Movistar

Ferrao, Plana (pròpia porta), Leo Santana, Joselito i Rafa López han fet els gols de la victòria dels blaugranes davant del Ribera Navarra; Rubi ha marcat pel conjunt visitant

El FC Barcelona Lassa ha guanyat a casa el Ribera Navarra amb un bon resultat (4-1) que els ajuda a confirmar el bon moment de l'equip, tot i la derrota de fa dues setmanes contra el líder, l'Inter Movistar.

Ferrao ha obert el marcador per part del Barça amb un potent xut que el porter del Ribera Navarra no pot parar (1-0, minut 2). Set minuts més tard ha arribat el segon gol del partit, fruit de la mala fortuna de Plana, que ha marcat en pròpia porta la segona diana dels blaugranes (2-0, minut 9). Abans del descans, Rubi ha marcat el primer per al seu equip, donant opcions als de Navarra de capgirar el marcador a la segona part (2-1, minut 19).

Ja a la segona part, Leo Santana ha trencat el partit amb dos gols posant el 4-1 a l'electrònic (minuts 27 i 29). Joselito ha fet el cinquè (5-1, minut 33) i Rafa López, el sisè i definitiu gol dels blaugranes (6-1, minut 39) a un minut del final.