Syprzak
El Barça Lassa ha hagut d'enfrontar-se amb una prova molt dura a la pista del Kiel (EFE)
Handbol

El Barça Lassa sobreviu a l'olla de pressió de Kiel i tornarà al Palau amb un desavantatge remuntable (28-26)

Els blaugrana s'han trobat un rival molt agressiu que no els ha permès anar mai al davant en el marcador, però que ha cedit un avantatge de quatre gols en l'últim minut.

El FC Barcelona Lassa ha obtingut un resultat esperançador en l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions a la pista del THW Kiel. Tot i la derrota (28-26), els blaugranes han sabut sobreviure en un partit trepidant dins de l'olla de pressió de l'Sparkassen Arena. I ara els queda esperar una remuntada al Palau Blaugrana, que es pot considerar factible.

Els alemanys han començat el partit amb molta duresa en defensa, de vegades fregant el límit del reglament, i això els ha permès limitar el Barça en atac i, a més, obtenir contres que els han posat en un avantatge clar ben aviat (5-2, minut 8).

Als homes de Xavier Pascual els ha costat reaccionar. No s'intuïa per on podien atacar el rival per eixugar la diferència, que, de fet, s'ha ampliat cap a l'equador de la primera part (8-4) i ha obligat el tècnic a demanar temps mort per exigir més agressivitat al seu equip.

A poc a poc, als blaugranes se'ls ha encomanat la calor de l'ambient i han pogut contrarestar el recital de Vujin i Ekberg, que, amb 10 gols en conjunt en el primer temps, han estat un autèntic malson.

Jícha, amb el suport d'Entrerríos i Lazàrov, ha posat en marxa la maquinària blaugrana fins al primer empat (15-15), a un minut del descans, al qual s'ha arribat amb un desavantatge testimonial (16-8).

En la represa, però, Vujin i Ekberg han tornat amb l'efectivitat d'abans i li han fet la vida impossible a Pérez de Vargas (19-16), mentre que els seus companys han tornat a trobar-se les portes barrades al davant.

Aquesta vegada no ha servit de res que Pascual aturés el joc: d'un 23-21 s'ha passat al més preocupant 26-22. El que ha tallat el ritme del Kiel ha estat la seva pròpia agressivitat, una falta perillosíssima de Lakovic sobre Jallouz que li ha costat una expulsió al seu equip, tot i que l'àrbitre s'ha equiivocat i li ha ensenyat la vermella directa a Toft Hansen, que era al costat.

Amb el rival lleugerament descentrat, el Barça s'ha permès tornar al desavantatge de dos. "Hem de morir matant", se li ha sentit dir a Pascual en l'últim temps mort, a un minut del final. I així ha estat. El Barça no ha permès que els locals tornessin a marxar en el marcador, i fins i tot han tingut una falta a favor amb el temps complert, que Jallouz no ha encertat a transformar. Així, doncs, el resultat final s'ha quedat en 28-26.

Per part del Barça, els màxims anotadors han estat Entrerríos (4), Jícha (4), Jallouz (3), Rivera (3) i Syprzak (3). Per al Kiel, Vujin (10), Ekberg (6) i Wiencek (4).