L'imparable Barça Lassa espera afegir la Copa Asobal al seu palmarès (@FCBhandbol)
Handbol

El Barça Lassa s'imposa al Teucro i iguala el rècord d'imbatibilitat del BM Granollers (44-30)

L'equip de Xavi Pascual es manté líder indiscutible de la Lliga Asobal i ja encadena 72 triomfs consecutius a la competició, una ratxa triomfal que va començar el 25 de maig del 2013 contra el BM Guadalajara, al Palau

David CarballoActualitzat

El Barça Lassa s'ha imposat sense problemes al Teucro de Pontevedra per 44-30 en partit corresponent a l'onzena jornada de la Lliga ASOBAL d'handbol i ha igualat el rècord històric d'imbatibilitat que tenia el BM Granollers des del 1972.

L'equip de Xavi Pascual es manté com a líder indiscutible i ja encadena 72 triomfs consecutius a la competició, una ratxa triomfal que va començar el 25 de maig del 2013 contra el BM Guadalajara al Palau. L'històric Granollers va estar invicte des del 27 d'abril del 1969 fins a la 22a jornada de la temporada 1971-72, quan va veure tallada la seva impressionant ratxa sense perdre davant l'Atlètic de Madrid. A diferència del Barça, l'equip vallesà va empatar cinc partits.

Després d'un inici fred, el Barça ha anat entrant poc a poc en calor i al descans ja guanyava per un clar 25-12. En la represa, els blaugrana no han patit gens ni mica liderats per Lazarov i Noddesbo, màxims golejadors del partit amb set dianes cadascun.

Victòria del Fraikin Granollers contra el Villa d'Aranda (32-30)

Per la seva banda, el Fraikin Granollers ha sumat un triomf molt treballat i valuós contra el Villa de Aranda (32-30). El conjunt vallesà es torna a situar en la tercera posició de la classificació i pràcticament té assegurada la presència a la Copa Asobal. Ferran Solé, amb nou gols, ha liderat la victòria de l'equip de Carlos Viver abans d'afrontar el partit d'anada de la tercera ronda de la Copa EHF contra l'OIF Arendal noruec.

Anar al contingut