Handbol

El Barça Lassa s'imposa al Sagunt en el seu retorn a l'Asobal malgrat les baixes (29-33)

Gonzalo Pérez de Vargas, N'Guessan i Lenne s'han sumat als ja lesionats Andersson i Dolenec. A banda de Víctor Tomás, que s'ha quedat a Barcelona perquè està a punt de ser pare.

Actualitzat

Un Barça Lassa marcat per les absències ha superat el Sagunt en el duel de la 16a  jornada de la Lliga Asobal (29-33). Després del campionat europeu, el vestidor blaugrana s'ha vist molt afectat per les lesions: Pérez de Vargas, N'Guessan i Lenne s'han sumat a les baixes d'Andersson i Dolenec. A banda, Víctor Tomás no ha viatjat perquè està a l'espera de ser pare.

Malgrat això, els blaugranes han superat el penúltim classificat de la màxima categoria de l'handbol estatal sense grans complicacions. Els de Xavi Pascual han anat de més a menys tot i que no han perdut el control de l'enfrontament en cap moment. Syprzak ha estat el jugador més letal en el Barça Lassa amb vuit gols en els vuit llançaments que ha fet a porteria. Aleix Gómez, també amb vuit dianes, i Palmarsson, amb sis, han completat la referència a l'eix ofensiu.

ARXIVAT A:
ASOBAL
Anar al contingut