Els jugadors del Barça d'handbol celebren el setè títol consecutiu a la Lliga Asobal
Handbol

El Barça Lassa s'imposa al Bidasoa (39-25) i es proclama campió de la Lliga Asobal per setena vegada consecutiva

Els blaugranes segueixen intractables en el torneig interior i posen la cirereta a la temporada amb un ple de victòries

El Barça Lassa ha fet la feina i s'ha proclamat campió de la Lliga Asobal per setena vegada consecutiva gràcies a la victòria sobre el Bidasoa d'Irun (39-25).

Els blaugranes no tenen rival a l'Asobal, encara que tinguin baixes importants com les de Lasse Anderson o el porter Gonzalo Pérez de Vargas. Els bascos només han resistit cinc minuts, el temps que ha tingut la piconadora de Xavi Pascual a posar-se en marxa. A la mitja part, els blaugranes ja assaborien el títol de Lliga amb un contundent 24 a 12 en el marcador.

Aitor Ariño, el jugador més destacat del Barça Lassa, s'ha fet un fart de marcar gols, 7 en total. Ristovski, que avui substituïa el lesionat Pérez de Vargas, s'ha encarregat personalment de demostrar que també és una garantia a sota dels pals i ha contribuït a la festa blaugrana amb aturades de mèrit. A la segona part, Gerard Forns, ha substituït el porter macedoni, i ha gaudit d'un debut al primer equip en majúscules.

Amb aquest títol, el Barça Lassa suma la 24a lliga en el seu palmarès. Una competició interior immaculada, invictes en les 26 jornades que han jugat aquesta temporada i amb un total de 117 victòries consecutives després de 1.431 dies sense conèixer la derrota, és a dir, 3 anys, 10 mesos i 28 dies.