Handbol

El Barça Lassa s'imposa a l'Anaitasuna i el Fraikin Granollers cau a la pista del Naturhouse La Rioja

Els blaugranes s'han desfet de la resistència de l'Anaitasuna (30-22) i els vallesans han encaixat una contundent derrota a Logronyo (35-23)

Actualitzat

Cara i creu per als equips catalans en els partits corresponents a la 14a jornada de la Lliga ASOBAL d'handbol. Després del gran triomf contra el PSG a la Champions, el Barça Lassa segueix com a líder imbatut de la competició després d'imposar-se a l'Helvetia Anaitasuna de Pamplona per 30 a 22. L'equip blaugrana ha hagut de lluitar de valent per trencar la resistència del conjunt navarrès, que ha arribat al descans amb només dos gols per sota en el marcador (15-13).

En la represa, les bones aturades de Ristovski i l'eficàcia de Kiril Lazarov, màxim golejador amb sis dianes, han permès al Barça sumar la victòria 105 consecutiva a la lliga.

En canvi, el Fraikin Granollers ha encaixat una contundent derrota a la pista del Naturhouse La Rioja per 35 a 23. L'equip vallesà s'ha vist superat clarament per un rival que es referma a la segona posició de la classificació.

Anar al contingut