Joselito, un dels jugadors més en forma del Barça Lassa (FCB)
Futbol sala

El Barça Lassa s'enfronta al Rivas per un lloc a les semifinals de la Copa del Rei

El conjunt català disputarà a domicili els quarts de final de la Copa del Rei a partit únic contra el Rivas, un rival de la Segona Divisió que ja ha eliminat dos equips de Primera

Manel PriegoActualitzat

El Barça Lassa de futbol sala visita aquest vespre, a les 8, la pista del Rivas per disputar a partit únic els quarts de final de la Copa del Rei contra l'equip revelació de la competició. El Rivas, que milita a la Segona Divisió, ja ha eliminat dos rivals de Primera, com són el Llevant i el Catgas Energia de Santa Coloma.

Els homes d'Andreu Plaza han viatjat a Madrid sense Esquerdinha, de baixa per un esquinç al turmell dret que es va fer en l'entrenament previ al duel. El Barça tampoc podrà comptar amb els lesionats Roger Serrano i Sergio Lozano, però sí amb Dyego, que ja ha rebut l'alta mèdica i podria comptar amb algun minut si Plaza ho considera necessari.

El tècnic del Barça Lassa assumeix el rol de favorits per superar el partit i passar a les semifinals del torneig, però explica que jugaran "amb respecte contra un rival complicat que juga en una pista amb superfície de goma", fet que creu que els pot perjudicar en alguns aspectes.

Anar al contingut