Eurolliga

El Barça Lassa s'acomiada de l'Eurolliga amb una derrota a la pròrroga a la pista del Fenerbahçe (68-65)

Bogdanovic s'ha acabat convertint en el botxí dels de Bartzokas a la pròrroga, que acaben la competició europea en una discreta onzena posició amb un pobre balanç de 12 victòries i 18 derrotes

David CarballoActualitzat

El Barça Lassa ha tancat la seva participació a l'Eurolliga amb una nova derrota. Els blaugrana han plantat cara però han acabat perdent a la pista del Fenerbahçe a la pròrroga per 68 a 65 en un duel intrascedent però amb una fita històrica. Joan Carles Navarro s'ha convertit en el primer jugador de la història de l'Eurolliga que arriba a la xifra de 4.000 punts.

L'equip d'Obradovic necessitava guanyar per assegurar-se el factor pista davant d'un Barça eliminat però que ha volgut acomiadar-se de la competició amb un bon regust de boca. Els turcs han començat molt fluixos i en un duel amb pocs punts, s'ha arribat al descans amb un resultat molt igualat: 30 a 31.

Després d'un parcial de 10 a 0, el Fenerbahçe semblava deixar el duel sentenciat però els blaugrana han fet un partit molt seriós i de la mà d'un Tyrese Rice que ha tornat a mostrar la seva millor versió han reaccionat.

El Barça ha tingut la victòria a tocar però Claver, que havia fet un gran primer quart, ha perdut una pilota decisiva i el duel s'ha acabat decidint a la pròrroga. En els cinc minuts de temps extra, Bogdanovic s'ha acabat convertint en el botxí dels de Bartzokas, que acaben la competició europea en una discreta onzena posició amb un pobre balanç de 12 victòries i 18 derrotes. Una temporada europea per oblidar d'un Barça que no ha donat la talla.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut