Hoquei patins

El Barça Lassa revalida el títol de Copa en superar el Reus (4-3)

Un gol de Pau Bargalló en el minut 49 ha decantat una final que els del Baix Camp havin aconseguit equilibrar

El Barcelona Lassa ha revalidat el títol de campió de la Copa del Rei en vèncer per 4 a 3 el Reus Deportiu en un autèntic clàssic de l'hoquei patins estatal. Un gol de Pau Bargalló, el jugador més valuós de la final, en el minut 49, ha sentenciat la final al pavelló Amaya Valdemoro d'Alcobendas.

Els dos equips han ofert un partit vibrant, i han notat poc l'esforç de les semifinals, en les quals havien hagut d'arribar a tandes de penals. Aquest diumenge, tot i que el Barça ha començat dominant i en alguns moments ha semblat que ho tindria més fàcil, el Reus ha aconseguit equilibrar el partit i mantenir-lo viu fins al final.

Bargalló ha obert el marcador amb un llançament des de la vora de l'àrea en el minut 7. Al 17, Matías Pascual ha fet el 0 a 2 d'un xut creuat i semblava que la trobada es decantava clarament del costat blaugrana.

Cinc minuts més tard, Raúl Marín ha reduït la distància per al Reus en aprofitar una segona opció després d'una falta directa que ell mateix havia fallat. Ja en la segona part, Albert Casanovas ha fet l'empat a 2 en transformar un penal. Quan el Barça ha tornat a tenir avantatge ha estat de nou gràcies a un xut de Bargalló. Quedaven menys de dos minuts quan Marín ha fet una ruleta i ha llançat des de fora l'àrea per empatar un altre cop.

El desenllaç no a estalviat el dramatisme a ningú. A 50 segons del final, el Barça ha tingut un penal a favor. Henriques ha aturat el llançament de Bargalló, però el mateix jugador blaugrana ha recollit el rebot per marcar el 3 a 4 definitiu.

Aquest és el 21è títol de Copa de l'hoquei blaugrana, que porta vuit títols en els últims quinze anys. El Reus, que compta amb set títols, no arribava a la final des del 2013, quan va perdre amb el Vendrell.