Thomas Heurtel, en una imatge recent (EFE)
Bàsquet

El Barça Lassa rep un Olympiacos invicte a l'Eurolliga amb l'objectiu de trencar amb la mala dinàmica

Els homes de Sito Alonso reben un dels rivals més complicats de l'Eurolliga enmig d'una profunda crisi de resultats: ja acumulen cinc derrotes consecutives i sumen només una victòria en la competició europea

Manel PriegoActualitzat

El Barça Lassa s'enfronta amb l'Olympiacos (21.00, Esport3) amb l'objectiu de trencar amb la mala dinàmica de resultats, després d'encadenar cinc derrotes consecutives, i aconseguir la segona victòria a l'Eurolliga.

El conjunt grec lidera la classificació europea després d'haver vençut tots els rivals amb què s'ha enfrontat, amb un balanç de quatre victòries i cap derrota. L'Olympiacos visitarà el Palau Blaugrana, que s'omplirà de nou per animar fins a l'últim alè els homes de Sito Alonso, que no poden comptar amb un dels seus millors jugadors, el base Vassilis Spanoulis.

En canvi, el Barça respira alleujat amb la recuperació de Víctor Claver i Rakim Sanders després d'haver superat amb èxit les lesions que arrossegaven. Els dos jugadors s'han reincorporat aquesta setmana als entrenaments amb la resta de l'equip i podrien disposar d'algun minut si Alonso ho considera necessari.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut