Ante Tomic esmaixant contra l'Estrella Roja (EFE)
Bàsquet

El Barça Lassa rep el Zalgiris Kaunas amb l'objectiu de trencar la mala dinàmica dels últims dos partits

L'equip blaugrana vol sumar una nova victòria a l'Eurolliga després de protagonitzar dues derrotes en tres dies, i fer-se forts una jornada més al Palau Blaugrana, on l'equip segueix invicte

Manel PriegoActualitzat

El Barça Lassa rep aquest vespre el Zalgiris Kaunas (21.00, Esport3) per disputar la tercera jornada de l'Eurolliga, després què el conjunt de Sito Alonso no pogués aconseguir la victòria en els últims dos partits que ha disputat, un a la competició europea contra l'Estrella Roja i l'altre a la Lliga Endesa contra el Movistar Estudiantes.

Els dos equips comparteixen el mateix balanç a l'Eurolliga, amb una victòria i una derrota en les dues primeres jornades de la competició. El tècnic de l'equip lituà, Sarunas Jasikevicius, exjugador del Barcelona, va comentar la situació per la qual travessa Catalunya.

El Palau Blaugrana tornarà a ser el fortí que necessiten els jugadors del Barça per trencar amb aquesta mala dinàmica i tornar a recuperar les magnifiques sensacions que l'equip va transmetre a l'inici de la temporada.

L'aler nord-americà Rakim Sanders ha superat els problemes al canell dret, però encara està en dubte la seva participació en el matx, així que l'única baixa confirmada és la de Víctor Claver, tot i que ja s'ha començat a exercitar amb el grup.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut