Segona victòria a la Ronda Elit de la Lliga de Campions del Barça Lassa (@FCBfutbolsala)
Futbol-sala

El Barça Lassa remunta davant el Bielsko Biaia en el segon triomf a la Ronda Elit (3-1)

Els d'Andreu Plaza han remuntat amb gols d'Esquerdinha, Ferrao i Adolfo

El Barça Lassa ha aconseguit la segona victòria en la Ronda Elit de la Lliga de Campions davant un Bielsko Biaia que s'ha avançat en el marcador, però que ha vist com els d'Andreu Plaza remuntaven el partit en la segona meitat (3-1).

Els blaugrana ha dominat el ritme del partit durant la primera meitat i han tingut les millors ocasions per avançar-se en el marcador, però els visitants no s'han fet enrere.

El Bielsko Biaia, amb una defensa ben posicionada i amb la premissa de finalitzar els atacs perquè els catalans no els agafessin al contraatac, només han aconseguit inquietar la porteria de Dídac per mitjà de xuts llunyans.

En els últims 5 minuts de la primera meitat, els blaugrana han premut l'accelerador i, per mitjà de Ferrao i Sergio Lozano, han estat a punt d'avançar-se en el marcador; però ha estat l'equip rus el que ha colpejat primer.

Alex Viana ha culminat un contraatac dels polonesos al segon pal per marcar el primer gol del partit, però Esquerdinha només ha tardat 42 segons per sortir al rescat del Barça Lassa enviant a la xarxa un xut creuat després d'una jugada d'estratègia.

Al límit del descans, Diego ha enviat la pilota al travesser i el partit ha arribat al final de la primera part amb empat a 1.

La segona meitat ha començat amb dues ocasions molt clares dels visitants que Dídac ha refusat amb dues grans parades i un xut al pal de Diego després d'una gran acció individual.

El Barça dominava i, al minut 8 de la segona part, ha arribat el premi. Ferrao ha trepitjat la pilota davant Nawrat i l'ha superat amb un xut ras que ha capgirat el marcador.

El domini dels blaugrana ha continuat fins al final del partit i, tot i que els polonesos han pogut empatar en alguna acció puntual, el Barça Lassa ha sentenciat amb un gol d'Adolfo a un minut del final.

Amb aquest triomf, el segon en la Ronda Elit de la Lliga de Campions, l'equip d'Andreu Plaza es col·loca en primera posició del seu grup empatat a 6 punts amb el Yugra.