Bàsquet

El Barça Lassa recupera Pau Ribas per a les semifinals de la Lliga Endesa contra el Laboral Kutxa

L'equip blaugrana comença aquest divendres la sèrie contra l'equip basc; per a Xavier Pascual, no hi ha favorits

Actualitzat

El Barça Lassa inicia aquest divendres (21.00) al Palau Blaugrana la sèrie de semifinals de la Lliga Endesa davant el Laboral Kutxa. Un duel per al qual l'equip blaugrana recuperarà un dels seus jugadors importants, Pau Ribas.

Això és, almenys, el que ha deixat entreveure Xavi Pascual. El tècnic blaugrana, tot i aquesta bona notícia, no es refia gens del Laboral Kutxa, al qual considera "el millor equip físic de la competició", i creu que l'eliminatòria està al 50%. De moment ens centrem només en el primer partit", diu Pascual, a qui li sembla que és bàsic començar guanyant. "Ells han demostrat que poden guanyar en qualsevol pista", ha avisat, recordant que l'equip basc ja va guanyar al Palau en l'Eurolliga.

Ante Tomic, per la seva banda, espera que el factor pista inclini la balança a favor del Barça, i no es posa nerviós davant el duel sota els taulers que viurà amb el grec Ioannis Bouroussis. "Està jugant a un nivell increïble –admet. Però això serà un duel Barça-Baskonia i no un Tomic-Bouroussis. Nosaltres arribem bé a aquesta eliminatòria i tenim el factor pista a favor", ha recordat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut