Doellman ha confirmat que està a punt per tornar a jugar
Bàsquet

El Barça Lassa recupera Justin Doellman per al partit contra el Galatasaray a Istanbul

L'aler pivot nord-americà ha entrat a la convocatòria per al duel contra el conjunt turc després d'estar un mes de baixa per un esquinç al turmell que es va fer contra el Fenerbahçe

Actualitzat

El Barça Lassa afrontarà aquest divendres la visita europea a la pista del Galatasaray a Istanbul amb la novetat de Justin Doellman. L'aler pivot nord-americà ha entrat a la convocatòria per al duel contra el conjunt turc corresponent a la novena jornada de l'Eurolliga després d'estar un mes de baixa per un esquinç al turmell que es va fer contra el Fenerbahçe al Palau el 21 d'octubre.

"Ara ja estic molt millor. He estat fora quatre setmanes i els serveis mèdics han fet una gran feina per tornar a les pistes. He fet uns quants entrenaments i estic preparat per tornar a l'equip. Estic desitjant jugar aquest partit contra el Galatasaray, serà un partit fora de casa molt difícil i és molt important per a nosaltres. Esperem poder tornar amb una victòria", ha confirmat Doellman en declaracions a Barça TV.

En canvi, Joan Carles Navarro encara no s'ha recuperat de la lesió muscular que es va fer a la cama esquerra i seguirà de baixa. Precisament, aquest dimecres es compleixen 19 anys del debut del capità amb el primer equip blaugrana.

Després de la històrica patacada contra el Reial Madrid al Palau, el conjunt de Bartzokas no pot fallar més i necessita refer-se amb una victòria contra el cuer de la competició per no complicar-se el futur a l'Eurolliga. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut