Alexander Vezenkov, un dels destacats del partit contra el Betis (EFE)
Bàsquet

El Barça Lassa recupera el tir exterior per superar el Betis (80-58)

L'equip blaugrana s'ha retrobat amb la victòria en un partit molt positiu d'Eriksson (15 punts) i Vezenkov (14)

Actualitzat

El Barça Lassa necessitava un partit còmode per recuperar sensacions després de perdre a Bilbao i al Palau davant el Fenerbahçe. En un inici de temporada accidentat per les baixes, a l'equip li ha costat trobar la regularitat. Contra el Betis, almenys, els blaugranes han recuperat la confiança en el tir exterior per firmar un triomf plàcid.

L'equip blaugrana no ha notat les baixes de Navarro, Koponen, Doellman i Lawal, potser perquè al davant s'ha trobat amb un adversari voluntariós però càndid. Però, sobretot, perquè ha pogut incrementar el seu encert des de lluny, i ha anotat fins a 11 triples. Markus Eriksson (17 punts i 3 triples en 5 intents), ha encapçalat l'estadística, però Brad Oleson (12 punts i 3 triples de 6) i Alexander Vezenkov (14 punts i 5 de 5 de 2 punts) han apuntalat també un equip en què Tyrese Rice (11 punts) i Ante Tomic (12 punts sense error en tirs de camp i 9 rebots) han mantingut el nivell.

Pau Ribas ha tingut més de 20 minuts per anar agafant la seva millor forma i ho ha aprofitat anotant 11 punts, i Stefan Peno ha continuat amb el seu rodatge tot donant descans a Rice. Tan gran ha estat la superioritat blaugrana que els joves Pol Figueras i Wesley Sena han tingut minuts al final del partit. En canvi, per al Betis tot ha anat malament. Incapaç de contenir un Barça que jugava dosificant-se, l'equip andalús ha vist com a les acaballes del partit es lesionava el seu base i un dels seus jugadors més importants, Kenny Cherry

Anar al contingut