Blazic ha estat el màxim anotador del partit, amb 18 punts (Font: @FCBbasket)

El Barça Lassa recupera el liderat amb una victòria contra l'UCAM Múrcia (105-73)

Els blaugrana han atropellat l'UCAM Múrcia en un últim quart excepcional i han sumat la setena victòria a la Lliga

El Barça Lassa ha passat per sobre de l'UCAM Múrcia amb un parcial de 37 a 12 en un últim quart excepcional.

Els blaugrana ha començat molt forts i, de la mà d'un gran Kuric que ha anotat dos triples consecutius, i de la parella Tomic – Oriola ha arribat al final del primer període per davant en el marcador (25-17).

L'UCAM Murcia ha retallat diferències en l'inici del segon quart i amb un triple d'Oleson s'ha posat a només dos punts, però Blazic ha sortit al rescat dels blaugrana. El jugador eslovè ha pujat la intensitat de l'equip i ha permès als de Pesic tornar-se a distanciar abans del descans (44-37).

Kuric ha començat la segona meitat tal i com havia iniciat el partit, amb un triple. L'encert en el tir exterior i els bons minuts d'Heurtel ha permès al Barça Lassa marcar diferències, tot i que els visitants no s'han despenjat del partit en cap moment i al final del tercer quart els blaugrana dominaven de 7 punts (68-61).

Lluny de deixar-se sorprendre, l'equip de Pesic ha posat una marxa més en els últims deu minuts i ha passat per sobre d'un UCAM Murcia que no ha pogut fer res per parar el recital dels blaugrana. Blazic, que ha acabat amb 18 punts, ha tornat a aparèixer per sentenciar un partit que el Barça Lassa ha acabat guanyat per 32 punts de diferència (105-73).

Després de la victòria d'aquest diumenge i la derrota del Baskonia davant l'Andorra, els blaugrana recuperaren el liderat de la Lliga, que comparteixen amb el Reial Madrid, amb un balanç de set victòries i una derrota.