Víctor Tomás, en un dels atacs blaugranes davant del Nantes (@FCBHandbol)
Handbol

El Barça Lassa reacciona davant d'un complicat Nantes i acaba guanyant-li el pols en el duel de Champions (31-25)

Els blaugranes han donat un cop d'autoritat quan més acorralats estaven pels francesos. Dika Mem i Syprzak, amb sis gols cadascun, han estat els màxims anotadors dels blaugranes

Actualitzat

El Baça Lassa ha suat de valent per imposar-se davant del complicat Nantes en la quarta jornada de la Champions d'handbol (31-25).

Els francesos s'han plantat al Palau Blaugrana amb diverses cares conegudes: els tres exblaugranes Kiril Lazarov, Eduardo Gurbindo i David Balaguer. A l'altre costat, també retrobades i és que Valero Ribera s'ha vist les cares amb els seus antics companys de l'equip francès. Per si fos poc, Raúl Entrerríos, per la seva banda, s'ha enfrontat amb el seu germà Alberto, segon entrenador del Nantes.

Els blaugranes han dominat el matx en els primers compassos però, de mica en mica, els francesos s'han anat sentint còmodes a la pista, han escurçat distàncies i, just abans de la mitja part, han capgirat el marcador, 13-16 al descans. Destacat paper del porter del Nantes, Dumoulin, que ha aturat força pilotes a les acaballes del primer temps.

A la represa, el Nantes s'ha sentit d'allò més còmode davant d'un Barça Lassa neguitós i ha continuat obrint forat. Xavi Pascual, però, ha corregit diversos detalls en el plantejament dels blaugranes i això ha permès recuperar la confiança, fet que s'ha traduït amb un parcial de 5-0 favorable al Barça Lassa, moment en el que Raúl Entrerríos ha fet pujar l'empat a 19 a l'electrònic.

L'entrenador francès, Thierry Anti, ha demanat temps mort, però ha servit de poc perquè en tornar-se a posar en marxa el partit els blaugranes han agafat amb mà ferma el domini del joc en totes les posicions: Gonzalo Pérez de Vargas ho aturat tot sota els pals i entre Víctor Tomás, Raúl Entrerríos i un incisiu Syprzak han deixat contra les cordes el Nantes fins a la victòria final (31-25).

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut