N'Guessan, en una imatge d'arxiu (FCB)
Handbol

El Barça Lassa reacciona a temps per guanyar a la pista del BM Benidorm, cuer de l'ASOBAL (27-30)

Els homes de Xavi Pascual han reaccionat en la segona part i han pogut capgirar el resultat advers per mantenir la ratxa de victòries

El Barça Lassa d'handbol ha patit de valent per guanyar a la pista del BM Benidorm per un ajustat 27 a 30 en partit corresponent a la cinquena jornada de la Lliga ASOBAL. Els locals, cuers de la competició, han fet una gran primera part i han arribat al descans amb un sorprenent 17 a 14 en el marcadior.

En la represa, els homes de Xavi Pascual han reaccionat i han pogut capgirar el resultat advers per mantenir la ratxa de victòries. Valero Rivera, N'Guessan, Lazarov i Jallouz, amb cinc gols cadascun, han estat els màxims golejadors del conjunt barcelonista, que es manté com a líder en solitari.