Thomas Heurtel ha liderat la remuntada del Barça Lassa a Burgos (@FCBbasket)

El Barça Lassa reacciona a temps i s'imposa al San Pablo Burgos a la pròrroga (101-103)

Thomas Heurtel (26 punts i 13 assistències) ha liderat la remuntada per forçar la pròrroga primer i acabar guanyant el partit per dos punts de diferència

Xevi BardoletActualitzat

El Barça Lassa de Pesic segueix imbatut en l'ACB, però ha fregat la derrota a la pista d'un dels candidats al descens, el San Pablo de Burgos. Quan faltaven 4 minuts per al final, els blaugranes perdien per 12 punts. Thomas Heurtel (26 punts i 13 assistències) ha liderat la remuntada per forçar la pròrroga primer i acabar guanyant el partit per dos punts de diferència.

Edwin Jackson ha posat el 101 a 103 en la darrera possessió blaugrana i els locals han fallat el triple que els podia haver donat la victòria. El Burgos, qui marca la salvació, seguirà amb dues victòries més que el Divina Seguros Joventut.