La polèmica falta en atac de Víctor Claver en l'última jugada del partit a Màlaga
Bàsquet

El Barça Lassa presentarà una queixa formal a l'ACB per l'arbitratge a Màlaga

El club blaugrana enviarà un recull d'imatges de vídeo, particularment de l'última jugada del partit, en què els àrbitres van xiular falta personal en atac de Víctor Claver, fet que no va donar validesa a la cistella que forçava la pròrroga

Actualitzat

El Barça està molt molest per l'arbitratge que va rebre l'equip de bàsquet ahir a Màlaga, on va perdre per 80 a 78 contra l'Unicaja. El club blaugrana presentarà un recull d'imatges de vídeo, particularment de l'última jugada del partit, en què els àrbitres van xiular falta personal en atac de Víctor Claver, fet que no va donar validesa a la cistella que forçava la pròrroga.

La queixa del Barça no es refereix només a aquesta jugada, i a més recorda que no és la primera vegada que s'ha vist perjudicat per decisions arbitrals al Martín Carpena. El conjunt malagueny, entrenat pel tècnic català Joan Plaza, s'ha convertit en la bèstia negra dels blaugrana aquesta temporada, ja que s'ha imposat en els quatre partits en què s'han enfrontat tant a la Lliga com a l'Eurollioga.

ARXIVAT A:
ACB
Anar al contingut