El nou organigrama del Barça de bàsquet (@FCBbasket)
Bàsquet

El Barça Lassa presenta el nou organigrama de la secció amb l'objectiu de ser el millor equip de bàsquet formatiu

El directiu de la secció de bàsquet blaugrana ha apostat per reforçar el planter durant la presentació del nou organigrama, acompanyat pel director de seccions professionals, Albert Soler; el mànager de la secció, Rodrigo de la Fuente, i l'encarregat del bàsquet formatiu, Pere Capdevila

Actualitzat

El Barça Lassa de bàsquet ha presentat aquest dimecres el nou organigrama de la secció en un acte amb la presència del directiu Joan Bladé, el director de seccions professionals del club blaugrana Albert Soler, el mànager de la secció, Rodrigo de la Fuente, i el nou encarregat del bàsquet formatiu, Pere Capdevila.

Bladé ha explicat que en aquesta nova etapa que comença el Barça vol ser de nou un referent en el bàsquet formatiu amb l'objectiu de promocionar jugadors del planter al primer equip. "Obrim la nova etapa amb l'horitzó de ser el millor equip de bàsquet formatiu", ha assegurat.

Albert Soler ha confirmat que el Barça mantindrà l'extensió a tots els jugadors que marxin a l'NBA del dret de tempteig com és el cas de Pau Gasol, Ricky Rubio, Àlex Abrines i Tomas Satoransky per quan tornin i també s'ha presentat el model Masia 360 encarat a acompanyar en l'àmbit esportiu i educatiu tots els joves de les diverses seccions del club.

D'altra banda, De la Fuente ha valorat de forma molt positiva les incorporacions de Georgios Bartzokas com a nou entrenador i els fitxatges de Víctor Claver i Tyrese Rice. "L'opció de Bartzokas com a tècnic és la que millor s'adapta al nou projecte que volem portar a terme. Claver i Rice són necessaris i aportaran molt a l'equip. Rise ha fet un esforç per venir. És un jugador especial", ha explicat.

Anar al contingut