Bàsquet

El Barça Lassa pot recuperar Abrines i Arroyo per al duel amb el Zalgiris

L'equip blaugrana rep aquest divendres (21.00, TV3) el Zalgiris Kaunas amb la necessitat de guanyar per no complicar-se més classificació per als quarts de final de l'Eurolliga

Actualitzat

El Barça Lassa afronta aquest divendres (20.30, TV3) un nou duel del Top16 de l'Eurolliga amb la necessitat de guanyar per recuperar opcions de classificació per als quarts de final de l'eurolliga. L'equip blaugrana rep el Zalgiris Kaunas de Sarunas Jasikevicius, el cuer del grup.

El Barça espera poder recuperar Álex Abrines i Carlos Arroyo per al partit davant l'equip lituà. Xavi Pascual ha confirmat aquest dijous que els dos s'entrenen ja amb l'equip però falta veure en quines condicions arriben al partit. "Hem pogut entrenar amb els 14 per primera vegada en dos mesos. Álex i Carlos ho han fet de forma progressiva i ara cal veure si estan preparats per jugar el partit". Mentre Abrines ha estat una setmana de baixa per molèsties, el cas d'Arroyo és més greu. El base porto-riqueny porta gairebé un mes i mig sense jugar per un trencament fibril·lar.  

Amb ells o sense, el Barça se la juga, segons Pascual. "És un partit bàsic i fonamental. La derrota davant el Laboral Kutxa ens penalitza bastant i no podem permetre'ns una altra derrota a casa. Això ens obligaria a fer una segona volta perfecta", ha dit el tècnic blaugrana, que ha demanat a l'afició que ompli el Palau Blaugrana.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut