Eurolliga

El Barça Lassa perdona la vida al Lokomotiv Kuban i perd una gran oportunitat per recuperar el factor pista (66-61)

Els blaugrana han començat molt concentrats, però no han rematat la feina davant un Lokomotiv més precís en els moments decisius i han acabat perdent per 66-61 en un final de partit desastrós

David CarballoActualitzat
El Barça Lassa afrontava la primera visita al Basket Hall de Krasnodar amb l'objectiu de sumar una victòria per recuperar el factor pista, bàsic per poder aconseguir la classificació per a la Final Four de Berlín. Els blaugrana han començat molt concentrats però no han rematat la feina davant un Lokomotiv més precís en els moments decisius i han acabat perdent per 66-61 en un final de partit desastrós.

Tot el contrari que Justin Doellman, que ha començat el duel amb la mà calenta. El "Capità Amèrica" ha anotat nou dels primers catorze punts del seu equip en un inici demolidor. Els russos, tenallats per la pressió, han estat desastrosos en el tir exterior i el Barça ho ha aprofitat per tenir un màxim avantatge de nou punts en el segon quart (19-28).

Els homes de Xavi Pascual sempre han portat la iniciativa, però no han acabat de rematar un Lokomotiv, que, sense jugar gens bé, ha arribat ben viu al descans (27-33), després de firmar un lamentable vuit de trenta en tirs de camp.

Desenllaç a cara o creu

La reacció del Lokomotiv ha arribat a l'inici del tercer quart de la mà de Randolph, de llarg el jugador més inspirat en atac dels locals. El Barça no ha trobat la manera de frenar un home molt versàtil, que amb un parcial inicial de vuit a dos ha igualat el marcador (35-35). Per acabar de complicar les coses, Dorsey s'ha lesionat al descans després de revinclar-se tot sol un turmell i no ha pogut tornar més a la pista.

La igualtat ja s'ha mantingut fins a l'últim període i, en un desenllaç molt travat i ple de tensió, el Barça Lassa ha acabat deixant escapar una ocasió immillorable per sumar un triomf vital. Divendres, tornarà a tenir una nova oportunitat, en el segon partit dels quarts de final, que Esport3 tornarà a fer en directe a partir de les 19.00.