Handbol

El Barça Lassa perd contra el Rhein-Neckar Löwen, uns dels equips més potents de la Champions (22-21)

Els de Xavi Pascual s'han estrenat amb derrota a la Champions contra el potent Rhein-Neckar Löwen. Els blaugrana han perdut per la mínima però han anat a remolc la major part del matx

El Barça, el vigent campió de la Lliga de Campions, estrenava aquest diumenge la defensa del títol a Alemanya, a la pista del Rhein-Neckar Löwen, però no ho ha pogut fer amb una victòria (22-21). Els blaugranes debutaven a Mannheim davant d'un dels equips més potents del panorama continental i s'ha vist sobre la pista.

El Barça Lassa ha obert la llauna, però després l'equip de Pascual ha anat a remolc del Rhein-Neckar Löwen la major part del partit. Els blaugrana, però, no han deixat que els "lleons" marxessin gaire en el marcador, fins arribar a un ajustat 10-9 a la mitja part.

La segona part ha seguit el mateix guió de la primera: amb un equip alemany tirant del carro del partit. El Barça, ha aconseguit empatar en diverses ocasions i només en una han pogut donar la volta al marcador (17-18), justament quan estava en inferioritat numèrica sobre la pista. Tot i la gran actuació de Saric (amb 10 aturades i 50% al descans) el Rhein-Neckar ha continuat atacant i ha aconseguit una treballada victòria 22-21.

Amb aquesta victòria el Rhein-Neckar Löwen suma dues victòries i un empat en les tres últimes visites blaugrana.