Futbol sala

El Barça Lassa perd a la Copa Intercontinental però passa a semifinals

El Magnus, amb un solitari gol a la segona meitat, ha derrotat els blaugranes, que passen com a segons de grup a les semifinals de la competició

Jordi RobirosaActualitzat

Derrota del Barça Lassa de futbol sala en el segon partit de la Copa Intercontinental, que tot just ha acabat fa uns minuts. Els blaugranes no han pogut superar el Magnus, del Brasil, que ha guanyat per la mínima. Tot i que ha perdut, el Barça ja és a les semifinals.

El FC Barcelona Lassa s'ha classificat segon de grup en la Copa Intercontinental que es juga a Bangkok després d'haver perdut contra el Magnus brasiler per 1 a 0 en el darrer partit de la fase de grups.

El partit ha estat estrany; els de Sorocava han reservat jugadors importants, com ara Falcao, i han cedit la iniciativa als blaugranes, que han tingut clares ocasions per avançar-se en el marcador. I en canvi qui ha marcat ha estat el Magnus, en un gol que ha arribat cinc minuts abans del final, un gran gol obra d'Eder Lima. El Barça, que només podia ser primer de grup amb una victòria, s'enfrontarà en semifinals amb el gran favorit, Carlos Barbosa, també del Brasil. Les semifinals es jugaran dissabte, transmeses en directe per Esport 3.