Handbol

El Barça Lassa pateix, però sotmet el Vardar Skopje (29-28)

L'equip blaugrana ha portat la iniciativa en el marcador, però no ha aconseguit trencar el partit. Viran Morros, inesperat autor de 4 gols, MVP del partit

Actualitzat

Era una victòria obligada per al Barça i l'ha aconseguit, patint el que no està escrit. No en va tenia al davant el vigent campió d'Europa, el Vardar Skopje, que a més arribava al Palau Blaugrana com a líder invicte del grup A.

En un partit molt igualat, l'equip blaugrana ha portat la iniciativa en el marcador, però no ha pogut marxar mai més enllà dels quatre gols. La primera meitat ha acabat amb un avantatge mínim per als de Xavi Pascual (16-15).

La iniciativa del Barça ha continuat a la represa i el 28-24 que ha establert Viran Morros a porteria buida, a poc més de 5 minuts per al final, semblava tancar el partit. El pivot blaugrana, especialista en tasques defensives, ha acabat marcant a més 4 gols i ha estat nomenat el jugador més valuós del partit.

El Vardar ha demostrat la seva categoria en tot moment i ha pressionat al final i ha aconseguit col·locar-se a un sol gol (29-28) quan quedaven 39 segons, però l'equip barcelonista ha tingut la última possessió per mantenir l'invicte Palau i continuar somiant amb la classificació europea per als vuitens de final. 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut