Handbol

El Barça Lassa pateix per derrotar l'Ademar Lleó en la festa de les 100 victòries consecutives a l'Asobal (26-25)

El conjunt de Xavi Pascual ha hagut de patir per sumar el triomf 101 i ha perdut per lesió Cedric Sorhaindo i Filip Jicha

David CarballoActualitzat

100 victòries consecutives en la Lliga Asobal. El Barça Lassa d'handbol pot presumir d'haver assolit aquesta xifra rodona i ha volgut que l'afició participi de la festa. Per això, aquest vespre, abans del partit contra l'Ademar de Lleó, els jugadors de Xavi Pascual han saltat a la pista del Palau Blaugrana amb samarretes commemoratives i amb passadís inclòs dels aficionats més joves.

Després de la festa, el Barça ha hagut de patir de valent per sumar la victòria 101 per un ajustat 26-25 davant d'un rival que arribava al Palau com a segon classificat de la competició i que ha plantat cara fins als últims segons. El conjunt de Xavi Pascual gairebé sempre ha portat la iniciativa en el marcador, però amb diferències mínimes.

Al descans, s'hi ha arribat amb un resultat de 14 a 12 i, en la represa, la igualtat s'ha mantingut fins al final. L'efectivitat de Kiril Lazarov, màxim golejador amb set dianes, i les aturades de Gonzalo Pérez de Vargas han estat clau en el nou triomf dels blaugrana, que es mantenen com a líders invictes i en solitari amb 10 victòries en 10 jornades.

Lesions dde Sorhaindo i Jicha

La festa ha quedat aigualida per les lesions de Cedric Sorhaindo i Filip Jicha. El francès té una lesió muscular a la cuixa dreta i serà baixa 3 setmanes, mentre que el txec té un trencament del menisc extern de la cama dreta. El club blaugrana ha informat que serà operat en els pròxims dies i s'estarà unes sis setmanes de baixa. Tots dos es perdran els pròxims compromisos del Barça Lassa, el pròxim a la pista del PSG en la fase de grups de la Lliga de Campions.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut