El Barça ha superat el Cartagena patint en els últims minuts (@FCBfutbolsala)
Futbol sala

El Barça Lassa pateix per aconseguir la primera victòria en l'LNFS i el Catgas Energia remunta El Pozo Múrcia

Doble victòria catalana en l'LNFS: el Barça i el Catgas Energia ho han donat tot per superar els rivals

El nou Barça Lassa de l'era Andreu Plaza ja té la primera victòria en l'LNFS, encara que li ha tocat patir de valent davant d'un Cartagena que no li ha posat les coses gens fàcils.

Juanpi ha inaugurat el marcador per als visitants, un gol que ha caigut com una galleda d'aigua freda al Palau, però, de seguida, el Barça ha reaccionat. Dos gols en un minut han fet canviar les tornes: primer, Aicardo ha empatat després d'una genial assistència de Joselito i, després, Dyego ha superat el porter murcià amb una gran combinació amb Roger Serrano.

Poc després, Ferrao ha fet el tercer en els millors minuts dels homes d'Andreu Plaza, quan han mostrat un joc farcit de seguretat i han imposat la seva autoritat a sobre del parquet.

Roger Serrano ha marcat el quart gol blaugrana i l'esperit de la golejada començava a planar entre els aficionats que omplien el Palau, un esperit que s'ha encomanat entre els jugadors del Barça Lassa. Rahali ha aprofitat la guàrdia baixa del FC Barcelona per fer el segon del Cartagena i, quan encara no s'havien adonat del que havia passat, Aiderton ha fet el tercer. El 4-3 ha estat un cop a la moral del Barça Lassa, que ha viscut moments d'autèntic nerviosisme. Ferrao ha donat la tranquil·litat amb la cinquena diana. Però el Cartagena encara no ho havia dit tot i ha deixat molt clar que estava disposat a donar guerra. Juanpi ha fet el quart gol i totes les alarmes enceses al Palau. En els últims minuts, els murcians han tingut diverses ocasions per empatar el partit, però no han sabut aprofitar les imprecisions i l'ansietat dels homes d'Andreu Plaza.

El Catgas Energia s'imposa a El Pozo Múrcia (2-5)

Els de Santa Coloma han sortit amb una contundent victòria de la complicada pista d'El Pozo Múrcia (2-5) i sumen la segona victòria en l'LNFS, dos triomfs en dues jornades que els posa a la part més alta de la classificació.

Bebe ha obert la llauna per als murcians i Pito ha fet el segon minuts després. El Catgas Energia, però, ha sabut mantenir el cap fred i no ha renunciat al seu joc. De mica en mica, els d'Óscar Redondo han portat el partit cap on volien i el premi no s'ha fet esperar: Sergio ha fet el primer i Rafa López, ja en la segona part, ha empatat el partit. Això ha torpedinat els ànims dels murcians, que s'han deixat emportar pels dubtes i els errors, via lliure cap a la victòria per al Catgas Energia. Corvo ha fet el tercer, Javi Rodríguez, el quart i Sergio ha posat la cirereta amb el cinquè gol dels de Santa Coloma i el segon en el seu compte personal.

El Catgas Energia se n'anirà a dormir com a líder de l'LNFS i, sobretot, satisfet per la gran imatge que ha donat en un partit molt ben resolt i convençut que el nou projecte de Redondo funciona com si ja estigués a final de temporada.