Xavi Barroso celebra el gol de la victòria del Barça Lassa contra el Girona HC
Hoquei patins

El Barça Lassa pateix de valent per derrotar el Girona CH al Palau Blaugrana (4-3)

Els gironins han dominat el marcador durant bona part del partit, però els blaugranes han capgirat el resultat advers amb un gol de Barroso a un minut i mig per al final

El Barça Lassa d'hoquei patins continua líder de l'OK Lliga empatat amb el Liceo de la Corunya després de derrotar el Girona Club Hoquei per 4 a 3 al Palau Blaugrana. Els gironins han dominat el marcador durant bona part del partit primer per 0 a 2 amb dos gols de Pelicano i després per 1 a 3 amb un gol de penal de Marc Palau, que ha neutralitzat la diana de Pablo Álvarez.

En els últims minuts, els blaugrana han reaccionat i han acabat firmant una treballada remuntada amb gols de Lucas Ordónez de falta directa, Matías Pascual i el quart i definitiu de Xavi Barroso a 1 minut i mig per al final del partit que ha donat el triomf al Barça.