Eurolliga

El Barça Lassa paga cara una mala primera part i no pot impedir la derrota davant de l'Estrella Roja (90-82)

Els blaugranes han tingut molts problemes en la primera meitat del partit, però un bon tercer quart i un últim temps d'infart han donat opcions als de Sito Alonso fins el final

Oriol Llach EstrellaActualitzat

El nou Barça Lassa ha caigut derrotat davant de l'Estrella Roja de Belgrad en el partit d'Eurolliga que els blaugranes han jugat a l'Aleksandar Nikolic Hall (90-82).  Les bones sensacions que havien mostrat els de Sito Alonso fins el moment han quedat aigualides amb un seguit d'imprecisions, errors i pilotes perdudes abans del descans. Això sí, a la segona meitat el Barça Lassa ha reaccionat i ha tingut la remuntada a tocar.

El primer quart, s'ha saldat amb un contundent 24-13 en el marcador. A més, l'espectacular ambient a la pista sèrbia s'ha sumat a la inspiració de l'Estrella Roja per passar per sobre dels blaugranes.

En el segon temps, però, el Barça Lassa ha agafat aire, en part gràcies a la caiguda en l'encert dels adversaris de cara a cistella. Tot i així, els problemes defensius, especialment en el rebot, entre les línies blaugranes han persistit, 44-32.

Després del descans, però, els de Sito Alonso, amb un destacat Thomas Heurtel han trencat amb la dinàmica negativa i han escurçat les distàncies en el marcador fins a fer pujar els colors els jugadors de l'Estrella Roja, 62-57, al final del tercer quart.

Però quan els blaugranes podien sentir que la remuntada era possible, els serbis han bombardejat amb dos triples que han tornat a deixar el Barça Lassa contra les cordes. Això sí, els homes de Sito Alonso no s'han rendit i han plantat cara fins el darrer sospir. Una jugada al contracop de Hanga a menys de dos minuts del final han posat el Barça Lassa per primer cop per davant en el marcador (78-79). Però els últims segons, el pols s'ha acabat decantant per l'Estrella Roja amb un destacat Milko Bjelica, que amb 23 punts, ha estat el màxim anotador del partit (90-82).