Handbol

El Barça Lassa no té cap pietat del Puente Genil i suma una altra victòria a l'Asobal (36-24)

Els homes de Xavi Pascual segueixen intractables en el campionat interior i han servit una plàcida victòria al Palau Blaugrana

Aitor Ariño, en un llançament a porteria durant el partit del Barça Lassa contra el Puente Genil (@FCBHandbol)

Nova victòria del Barça Lassa d'handbol a l'Asobal. Aquesta vegada, la víctima que li ha tocat passar per les mans dels homes de Xavi Pascual ha estat el Puente Genil (36-24).

Des de bon començament els andalusos han anat a remolc d'un Barça Lassa que ha sortit al parquet d'allò més endollat. Joc intens i molta compenetració que ha portat a un clar 18-11 a la mitja part.

A la represa, el recital al Palau Blaugrana ha continuat. Els homes del Barça han desplegat un joc encara més intens i més ofensiu deixant sense cap opció a uns rivals que han baixat els braços quan el partit estava molt lluny del xiulet final. L'enfrontament ha acabat amb la màxima renda de gols de diferència, 12, deixant el 36-24 definitiu en el marcador.

Entre els blaugranes, Aitor Ariño, amb sis gols, ha estat l'home més efectiu de cara a porteria, seguit per Valero Ribera i Wael Jallouz, amb sis dianes. El jove Aleix Gómez també ha destacat pel seu bon joc.