Pesic dona instruccions als seus jugadors (EFE)

El Barça Lassa no falla al Palau i obté la vintena victòria a la Lliga ACB

Victòria còmoda dels blaugranes per 89 a 74.

L'equip de Svetislav Pesic imposa la seva superioritat contra un Delteco GBC que s'ha presentat a Barcelona amb només nou jugadors.

Amb un 4 a 9 inicial, Pesic ha hagut de demanar temps mort quan s'havien disputat 4 minuts i mig del partit. Als blaugranes els ha costat entrar en el partit. Poc ambient al Palau i rival poc atractiu. El Barça ha resolt el primer quart per 24 a 19 i ha dominat clarament en el segon gràcies a la  rotació: Ribas, Vezenkov, Oriola. 46 a 35 al descans amb un 81% en tirs de 2, i 10 punts de Vezenkov amb 6 de 6 en tirs de camp.

A la represa, tercer quart d'intercanvi (22 a 21), i en els últims 10 minuts, màxim avantatge blaugrana de 20 punts. Victòria còmoda dels blaugranes per 89 a 74.